• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Training > Wedding fit
Wedding fit
Wedding Fit!

Wat is Wedding Fit?
Veel vrouwen en mannen hebben moeite met afvallen en in shape te komen. Vooral tijdens de stressvolle weken voor je bruiloft! Exercise 4 you heeft hier een oplossing voor. Speciaal voor aanstaande bruiden bruidegommen biedt Exercise 4 you een compleet trainings- en voedingsconcept,zodat je op de mooiste dag van je leven er ook écht op je mooist uitziet!

Om maar met de deur in huis te vallen: het concept van Wedding Fit werkt vrij simpel, maar is best heftig. Naar aanleiding van het vrijblijvende intake/consult,wordt door Ronald van Langen sport en bewegings specialist/Personal trainer een strijdplan opgesteld. Uiteraard is alles in overleg en conform jouw wensen.

Tijdsplanning en huidige fysieke staat zijn essentieel om op 'de dag van de waarheid' er op je best uit te zien. Je kunt tot 6 weken voor je trouwdag bij mij terecht. Als je meer tijd hebt is dit niet alleen beter, maar het wordt ook iets makkelijker.

Dus its time to move!


Exercise 4 you gaat 100 % voor jouw resultaat!
Originele afbeelding
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel