• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Training > Personal Training
Personal Training
Personal Training


Personal training is (1 op 1) training en dat vormt de basis van Exercise 4 you. Het is de persoonlijke benadering, het persoonlijk contact en het aanvoelen van de trainingen door uw personal trainer en andersom, waardoor de doelstelling van de persoon zo optimaal mogelijk kan worden gerealiseerd. U geniet als persoon de onverdeelde aandacht van uw personal trainer en omgekeerd; u komt nergens mee weg, er zijn (helaas) geen medetrainees achter wie u zich kunt verschuilen.

inhoud artikel
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel