• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Over Ons > Wat is onze werkwijze?
Wat is onze werkwijze?
Werkwijze

Met een 1 op 1 training werk ik met u aan uw wensen en doelen.
Samen bepalen wij een realistische doel en daar gaan we ons allebei 100 procent voor inzetten.
Naast een uitdagende en gevarieerde training ,ga ik met u aan de slag met uw voeding en leefstijl.
Ik ben de stok achter uw deur en motiveer en coach u niet alleen tijdens de training, maar als het nodig is ook daarbuiten.
Op die manier houd ik u gemotiveerd met uw doel voor ogen.
U zult versteld staan van uw resultaten die wij samen gaan behalen!’’


Aan iedereen die bij Exercise 4 you wil gaan trainen zal een vragenlijst worden toegestuurd. In deze lijst zal aan u een aantal vragen worden gesteld met betrekking tot dagindeling, werksituatie, eet en drinkpatroon, sportieve en medische geschiedenis, hobby’s etc. (het behoeft natuurlijk geen toelichting dat met de betreffende informatie uiterst discreet zal worden omgegaan).
Hierna zal er een intakegesprek plaatsvinden. Dit gesprek is bedoeld als eerste kennismaking tussen personal trainer en de klant . Hierbij zal worden gekeken naar de wensen en doelstellingen van de klant. Tevens zal de personal trainer zeggen hoe hij te werk gaat en welke vorm(en) van training het beste bij de persoon zal passen. Uiteindelijk zal er een volledig op u toegeruste trainingsmethode worden ontwikkeld waarbij de belasting steeds zal worden afgestemd op uw belastbaarheid.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel