• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Over Ons > Wat zijn onze doelgroepen?
Wat zijn onze doelgroepen?
Exercise 4 you heeft verschillende soorten klanten. Man en vrouw, van jong tot oud. Een ding hebben zij gemeen: zij willen allen hun levensstijl veranderen. Welke doelgroepen en speerpunten richt ik onder andere op?

Dames en heren ( volwassen en kinderen! )
Gewichtscontrole
Ouderen
Ski fit (voor de wintersporters)
Wedding fit
3 Maanden afvalplan
Conditie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ik u kan bieden? Neem dan eens geheel vrijblijven contact op!
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel