• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Training > Senior-Fit
Senior-Fit
Senioren:blijf ook in balans met het programma van
Exercise 4 you .Na het 50ste levensjaar begint het menselijke lichaam automatisch minder goed te functioneren.De conditie,en moeite hebben om voorwerpen op te tillen,zullen wat vaker aan de orden zijn dan voorheen het geval is geweest.
In sommige gevallen gaat dit zelfs gepaard met wat pijn in de gewrichten.
u worden deze verschijnselen tegengegaan,


Door regelmatig te sporten maar dan wel op een aangepast nivea houdt u niet enkel vitaal, maar helpt u tevens uw energie op peil te houden. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor overige activiteiten.

Voor meer informatie kunt u mailen naar

ronald@exercise4you.nlOriginele afbeelding
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel