• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Over Ons > Kado Bon
Kado Bon
Een vriend, collega of een familie-lid blij maken met een personal training?

Wil je iemand de eerste aanzet geven voor een sportieve toekomst? Dan heeft Exercise 4 you de perfecte Kado Bon voor je. De exercise 4 you Kado Bon kan aangeschaft worden voor 1 of meerdere trainingen. Precies wat je wenst.

De exercise 4 you KadoBon is te gebruiken voor personal training. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel