• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Over Ons > Mijn missie
Mijn missie
Mijn missie

Mijn missie is om een gezonde levenstijl voor iedereen bereikbaar te maken. En samen met u, uw doelstellingen te bereiken. Die doelstellingen kunnen voor iedereen anders zijn. U kunt bij mij o.a terecht voor: gewichtsafname, figuurverbetering, krachtstoename, spieropbouw. Verder kan ik ondersteunen in het aanmeten van een gezonde levenstijl zodat de kans op het jojo effect miniem wordt. U zult zien sporten wordt een onderdeel van uw leven, en wie weet gaat u het nog leuk vinden ook!
Mijn doel is om mijn clienten te helpen hun doelstelling te bereiken door te hun mogelijkheden te bepalen, en een plan te maken dat hen vooruit helpt.

Drie speerpunten van mijn trainingsfilosofie

1. Het gaat om mijn client en zíjn/háar doelstelling, dat wordt mijn doelstelling

2. Voordat ik aan de gang kan gaan, ongeacht zijn/haar doelstelling, moet ik beoordelen waar de client nu staat, wat zijn/haar mogelijkheden zijn en of er dingen in de weg staan/ die het invloed hebben op het behalen van de doelstelling.

3. Mijn programma moet de client vooruit helpen richting de doelstelling.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel