• DE METAMORFOSE VAN JE LEVEN VOOR DE DAG VAN JE LEVEN.

  Heb je geen tijd meer om die paar extra kilootjes kwijt te raken voordat je in je droomjurk past en heeft dat een slecht invloed op je zelfvertrouwen ? Hoe mooi zou het zijn als je uitgerekend op juist die dag in de allerbeste shape van je leven zou zijn?

  more »

   
 • FITTER,SLANKER,STRAKKER!

  Voor de een is trainen een uitlaatklep voor de stress van alledag, terwijl de ander zijn algehele conditie wil verbeteren of zijn sportieve prestaties wil verhogen. Feit is dat sporten, van matig bewegen tot de zwaardere inspanning, aantoonbaar gezond is. Het stimuleert de werking van het hart en de bloedsomloop, het vermindert stress, het beïnvloedt de spierkracht en houdt het gewicht op peil. De weerstand wordt groter net als de algehele conditie: we kunnen meer aan en worden minder snel ziek.

  more »

   
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Training
Personal Training


Personal training is (1 op 1) training en dat vormt de basis van Exercise 4 you. Het is de persoonlijke benadering, het persoonlijk contact en het aanvoelen van de trainingen door uw personal trainer en andersom, waardoor de doelstelling van de persoon zo optimaal mogelijk kan worden gerealiseerd. U geniet als persoon de onverdeelde aandacht van uw personal trainer en omgekeerd; u komt nergens mee weg, er zijn (helaas) geen medetrainees achter wie u zich kunt verschuilen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Personal Kickboost


Wat houdt het programma in?

Het Personal KickBoost programma is gericht op meer energie & persoonlijke ontwikkeling door boks & trap routines. Lekker uitleven, ontstressen en innerlijke kracht staan centraal. Door de training straal je meer kracht uit maar je voelt je ook krachtiger en krijg je meer zelfvertrouwen. Je leert eerst de basistechnieken, boksen en trappen tegen een stootkussen, en daarna wordt er meer explosiviteit in de training gebracht.
Elk programma bestaat uit een stappenplan voor 12 weken training. Na 12 weken kan in overleg met jouw PT het programma worden verlengd of kan gekozen worden voor een ander programma.
Wat is het doel van dit programma?
KickBoost is een stoere en energieke combinatie van kickboksen en persoonlijkheidstraining. Het is een perfecte training voor:

• Stressbestendigheid
• Meer energie
• Emotionele ontlading
• Meer zelf vertrouwen
• Meer assertiviteit
• Een betere conditie
• Meer explosieve kracht
• Persoonlijke groei

Uit welke onderdelen bestaat het programma?
Het programma bestaat uit:
• Bokstechnieken
• Traptechnieken
• Ondersteunende technieken
• Explosieve kracht & energie
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Wedding Fit!

Wat is Wedding Fit?
Veel vrouwen en mannen hebben moeite met afvallen en in shape te komen. Vooral tijdens de stressvolle weken voor je bruiloft! Exercise 4 you heeft hier een oplossing voor. Speciaal voor aanstaande bruiden bruidegommen biedt Exercise 4 you een compleet trainings- en voedingsconcept,zodat je op de mooiste dag van je leven er ook écht op je mooist uitziet!

Om maar met de deur in huis te vallen: het concept van Wedding Fit werkt vrij simpel, maar is best heftig. Naar aanleiding van het vrijblijvende intake/consult,wordt door Ronald van Langen sport en bewegings specialist/Personal trainer een strijdplan opgesteld. Uiteraard is alles in overleg en conform jouw wensen.

Tijdsplanning en huidige fysieke staat zijn essentieel om op 'de dag van de waarheid' er op je best uit te zien. Je kunt tot 6 weken voor je trouwdag bij mij terecht. Als je meer tijd hebt is dit niet alleen beter, maar het wordt ook iets makkelijker.

Dus its time to move!


Exercise 4 you gaat 100 % voor jouw resultaat!
Originele afbeelding
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Personal BodyBoost

Wat houdt het programma in?
Een sterke rug, een goede houding en een betere belastbaarheid staan centraal in het Personal BodyBoost programma. Het is combinatie van fysio-oefeningen met fitnessoefeningen. De oefeningen werken preventief voor mensen met een zittend beroep en mensen die veel moeten tillen en bukken, maar ook curatief bij mensen met onderrugklachten, RSI en nekklachten. Je traint hierbij niet losse spieren, maar in ‘ketens’ zoals je spieren in het dagelijkse leven gebruikt. Hierdoor leer je je spieren gericht samenwerken.
Wat is het doel van dit programma?
Personal BodyBoost is voor je hele lijf, maar ook voor:

• Sterke onderrug (core stability)
• Anti-RSI (nek-arm-schouderklachten door werk)
• Stevig bekken
• Mooie houding
• Betere belastbaarheid
Uit welke onderdelen bestaat het programma?
Het programma bestaat uit:
• Houdingsoefeningen
• Gerichte spieroefeningen
• Mobiliserende oefeningen
• Stabiliserende oefeningen
Welk materiaal heb je nodig voor dit programma?
Om de oefeningen uit te kunnen voeren heb je het Personal BodyBoost Pakket nodig. Dit pakket bestaat uit:
• Een setje verstelbare dumbells
• Een sportmatje
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De Suspension Trainer moet worden opgehangen aan een ankerpunt (Xmount/balk/deur/lantaarnpaal/boom) waarna u meteen kan beginnen met trainen. De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Hoe zwaar de oefening wordt bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer or minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken. De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.


De TRX Suspension Trainer:

Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
Helpt een rock-solid core op te bouwen
Verhoogd spieruithoudingsvermogen
Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)
Kan overal gebruikt worden (sportschool, thuis, hotel of buiten)
Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam.

TRX wordt onder meer gebruikt door trainers, atleten en het Amerikaanse leger. Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot sommige van de meest elite atleten.

TRX wordt gebruikt door alle vier de takken van het Amerikaanse leger en kan gevonden worden in de kleedkamers van:
Professionele voetbalteams waaronder Manchester City FC
Professionele honkbal en basketbalteams
UFC Fighters
Olympisch niveau wielrenners, zwemmers en hardlopersOriginele afbeelding
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Senioren:blijf ook in balans met het programma van
Exercise 4 you .Na het 50ste levensjaar begint het menselijke lichaam automatisch minder goed te functioneren.De conditie,en moeite hebben om voorwerpen op te tillen,zullen wat vaker aan de orden zijn dan voorheen het geval is geweest.
In sommige gevallen gaat dit zelfs gepaard met wat pijn in de gewrichten.
u worden deze verschijnselen tegengegaan,


Door regelmatig te sporten maar dan wel op een aangepast nivea houdt u niet enkel vitaal, maar helpt u tevens uw energie op peil te houden. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor overige activiteiten.

Voor meer informatie kunt u mailen naar

ronald@exercise4you.nlOriginele afbeelding
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van twee tot zes personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s.

Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

De kans is groot dat small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen, gezellig met een groep mensen en elkaar helpen en ondersteunen om door te zetten. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en kunt hierdoor ook beter je doelen realiseren. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en kun je alle vragen stellen tijdens de small group training. Je ervaart alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep. Zorg dat je ook alle voordelen in gaat zien en ontdek nu wat een small group training met jou gaat doen!
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel